Shows

Avenue Drive-in verzorgt een complete drive-inshow voor feesten, bruiloften en evenementen. Wij leveren maatwerk waardoor elk feest uniek is! De shows zijn mobiel en kunnen op elke locatie worden ingezet. Wij maken van elke ruimte een feestzaal. Of het nu een intieme ruimte is voor 50 personen of een zaal voor 500 personen.

Als u vragen heeft neem dan gerust contact met ons op.

 

Feesten


Schoolfeest, studentenfeest of verjaardag? Of een feest voor de voetbal-, hockey- of andere sportvereniging? Wij leveren drive-in shows met de leukste dj en show op maat.
Van een gezellig tuinfeest tot een knalfeest in een sportkantine of school aula waar we een complete disco maken van de zaal. Afhankelijk van de grootte van het feest en uw wensen stellen we een show samen; compact of indrukwekkend. En hiermee ook voor elk budget.
 

Bruiloften


 

De dag van het huwelijk moet er een zijn om nooit te vergeten. Het bruiloftsfeest is daar een belangrijk onderdeel van.  Onze Dj weet dan ook de juiste sfeer te creëren die U wenst. Muziek maakt het feest!

Van een compacte intieme bruiloft tot een grootse happening met veel gasten, wij kunnen altijd een gepaste show leveren. De drive-in shows die wij leveren zijn complete nette shows met attente DJ, voldoende geluid en een mooie lichtshow zonder overdreven te zijn.

Vooraf nemen we op een persoonlijke manier het feest met het bruidspaar door. Samen met de ceremoniemeester zorgen we dat de avond naar wens verloopt en zorgen we dat de muziek gedraait wordt die u graag hoort! Ook uw gasten worden niet vergeten, want onze dj voelt uw gasten haarfijn aan en draait voor ieder wat wils. Op deze manier maken we voor iedereen een geweldig feest!

 

Evenementen


Ook voor evenementen zijn we u graag van dienst. Hierbij hoeft u niet alleen te denken aan drive-in shows maar kunnen we meer betekenen op het gebied van licht- en geluidsproducties. 

Zo kunnen wij licht en geluid leveren voor bijvoorbeeld grote feestavonden en verschillende publieke evenementen. Ook bedrijfsrecepties aankleden met sfeervolle verlichting en presentaties voorzien van geluid behoort bij onze mogelijkheden op het gebied van evenementen. Neem gerust contact op als u een evenement gaat organiseren en u wilt weten op welke manier wij u hierbij kunnen helpen.